SAM

Velkommen til samarbeidsarenaen for aktører som arbeider mot marin forsøpling (SAM). Alle aktører som arbeider på feltet ønskes velkommen til å delta.

Velkommen til SAM-samling sensommeren 2019

Fredag den 23. august kl. 10 – 16 ønsker Hold Norge Rent velkommen til neste SAM-samling. Dette vil finne sted på ByKuben i Myntgata 2 ved Kontraskjæret i Oslo. Kl. 18 – 21 møtes vi til middag og en sosial aktivitet for de som ønsker det.

Samlingen vil bestå av tre ulike temabolker:

1) Plast (kunnskap og kompetanseheving)

2) Kommunikasjon og outreach

3) Presentasjon av prototype for den nye Ryddeportalen.

Programmet for årets møte er foreløpig under utvikling, og vi mottar gjerne innspill fra dere!

Valg av dag er ikke tilfeldig – dagen etter arrangeres den populære havfestivalen Passion For Ocean for fjerde gang på Vippetangen ved Aker Brygge:

Folkets hyllest til havet skjer i Oslo 24. august 2019.  Tradisjonen tro, lager vi folkefest på Vippetangen for å fortelle nettopp deg hvorfor du bør digge havet, og viser deg hvordan du kan ta vare på det. Sammen med dykkere, surfere, kitere, padlere, seilere, miljøpirater, fiskere, biologer, kokker og innovatører står vi klare med aktiviteter, kunnskap, musikk og småprat og gleder oss til å se dere!

Dette er en god anledning for å bli bedre kjent og ta del i spennende aktiviteter. Kanskje kan du lære ting du ikke visste om havet fra før? Festivalen er barnevennlig, så her er det bare å ta med seg familien om det lar seg gjøre 😊

Påmeldingsfristen for både SAM og middag er 9. august. Vi setter et foreløpig tak på 60 personer, så her er det førstemann til mølla. Skjema for påmelding finner dere her.

Håper å se så mange som mulig!

 

Innspill til arbeidet mot marin marin forsøpling

Her finner du uttalelser og innspill til arbeidet mot marin forsøpling fra partnere i SAM-nettverket.

 • Om SAM

  SAM er en arena for dialog, koordinering og samarbeid mellom norske aktører som arbeider mot marin forsøpling.

  SAM møtes to ganger per år for informasjonsutveksling, kunnskapsoppdatering og kompetanseoverføring, samt for å legge til rette for ideutveksling og utvikling av arbeidet på feltet.

  Ta kontakt!

  Hold Norge Rent koordinerer SAM, og vi vil gjerne høre fra deg.

  Har du tips eller forslag? Har du ønsker eller spørsmål? Eller trenger du mer informasjon? Ta kontakt med oss!

  E-post: post@holdnorgerent.no
  Telefon: +47 40001438

  SAM på Facebook

  Hvis du ønsker å delta i SAMs løpende dialog, oppfordrer vi deg til å bli medlem av SAMs Facebook-gruppe: SAM på Facebook

  SAM er støttet av Miljødirektoratet.

 • Motta Hold Norge Rents nyhetsbrev på e-post. Vi holder deg oppdatert om vårt arbeid, viktige begivenheter og aktuelle nyheter, samt annen nyttig informasjon.

Glemt passord

Opprett aksjonFortsett uten bruker

om du allerede er registrert.

Endre passord