Bestill ryddepakker

Alle frivillige ryddeaksjoner må dessverre utsettes eller avlyses, og vi anbefaler nå å avvente frem til påske. Vi anmoder også alle frivillige om å vente med å hente ryddeutstyr til etter påske, men distributører kan fortsatt bestille utstyr. Så snart restriksjonene løftes og tiltak som berører ryddeaksjoner avvikles, vil Hold Norge Rent legge ut informasjon på våre nettsider.

NB! Vi venter for tiden på nye varer, og leveransene er forsinket grunnet virusutbruddet.

Grunnet utbruddet av coronaviruset har vi fått problemer med levering av hansker fra vår leverandør. Defor har vi måtte ty til en reserveløsning for å få tak i hansker til årets ryddesesong. Størrelsene og modellene på hanskene vil variere, men er tilpasset. Vi har ikke hansker i strl. 4, men opererer med strl. 5. og 6. til barn. Noen hansker i strl. 8 dame vil også forekomme i strl. 9. Det samme gjelder for strl. 10 herre, som også kan forekomme i strl. 11. Vi håper dere har forståelse for dette. Forhåpentligvis vil det være mulig å bestille som normalt igjen fra august.

Hvis dere ønsker å motta utstyr før Hold høsten ren må dette bestilles innen 1. september.

I Ryddeportalen kan du finne hentepunkt for gratis ryddeutstyr.

Foto: Hold Norge Rent

 

 

  • Motta Hold Norge Rents nyhetsbrev på e-post. Vi holder deg oppdatert om vårt arbeid, viktige begivenheter og aktuelle nyheter, samt annen nyttig informasjon.

Glemt passord

Opprett aksjonFortsett uten bruker

om du allerede er registrert.

Endre passord