Siste mulighet for påmelding til HNR-konferansen 2020!

Nå er det knappe fire uker igjen til Hold Norge Rent-konferansen 2020: Forskning og Innovasjon. Meld deg på innen i dag, 7. januar, og få med deg flere spennende innledere fra Norge, Sverige, Nederland og Storbritannia.

Meld deg på!

På programdagen onsdag 5. februar kan du blant annet lære mer om hvordan bobler kan brukes til å redusere utslipp fra elver, hvor mye mikroplast vi får i oss gjennom maten vi spiser, og hvordan vi kan regne ut de skjulte kostnadene av marin plastforsøpling. Vi har også vært såpass heldige å få med oss hele Norges yndlingsfysiker Andreas Wahl til å være konferansier.

Dagen før, tirsdag 4. februar, varmer vi opp med lunsjseminar om forsøplingstiltak i Oslo kommune, etterfulgt av tre spennende fagturer innenfor temaene strandsøppel-analyse, vrakbåter i Oslofjorden og sirkulære løsninger. På kvelden ønsker vi velkommen til utstillingsåpning, festmiddag og underholdning på konferansehotellet.

Mer informasjon om konferansen, programmet og påmelding finner du her.

En ting som er sikkert er at dette blir den mest internasjonale HNR-konferansen hittil, og det blir veldig gode muligheter for faglig påfyll. I tillegg blir det en flott anledning til å knytte nye kontakter og møte gamle kjente – meld deg på da vel 🙂

 

Andreas Wahl har tatt plastbriller på Foto Simen Øvereng