Nytt fjes i Hold Norge Rent!

4. desember 2019Hold Norge Rent

Med flere år under beltet fra organisasjonslivet, er Randi Alsos klar for å tre inn i en ny rolle i Hold Norge Rent som økonomi- og administrasjonsleder. Bli kjent med vårt nyeste tilskudd!

Randi kommer til Hold Norge Rent fra Naturvernforbundet der hun jobbet som organisasjonsrådgiver. Hun har også erfaring fra Nei til EU og Natur og Ungdom, og flere økonomiverv hun selv beskriver som å «ha pådratt meg her og der på grunn av økonomiinteressen».

Det er altså med god erfaring fra organisasjonslivet at hun trer inn i Hold Norge Rent.

– Jeg ønsker å bidra til å få de gode rutinene på plass. Hold Norge Rent er på vippen mellom en liten og en mellomstor bedrift, og det er et vendepunkt for enhver organisasjon. Jeg vil sørge for at når vi vokser, er vi klare for det.

Motivert for å jobbe for et bedre miljø

Interessen for miljøet har fulgt Randi fra barnsben av, og særlig forsøpling ser hun som et stort og voksende problem hun ønsker å bidra til å løse.

– Som mange andre var det marin forsøpling som fikk øynene mine opp for problematikken, men problemet hører ikke hjemme på land heller. Det som er fint med å jobbe i en forening, er at alle bidrar med det de er flinke til. For meg vil det si å holde i kontrollen, slik at de andre kan fokusere mer på arbeidet sitt.

Friluftsliv, reise – og å nyte livet

Når det kommer til fritiden er Randi glad i å «nyte livet», som hun selv sier det.

– Jeg er glad i friluft og reiseliv, og å oppleve nye steder, mat og drikke. Og jeg sier ikke nei takk til en bok eller to heller.

Nylig huket hun av flere av boksene ved å gå Tongariro Crossing i New Zealand, som også spiller rollen som Mount Doom i Ringenes Herre.

En liten forening med mange jern i ilden har behov for en som Randi. Vi ønsker henne velkommen til Hold Norge Rent!