LOOP kåres til årets medlem 2019

Hold Norge Rent kårer LOOP til årets medlem i 2019 for deres bidrag til rydding og forebygging av forsøpling.

Bilde: Marianne Heggenhougen fra LOOP (venstre) og Kine Martinussen fra Hold Norge Rent (høyre)

Årets medlem kåres av Hold Norge Rents administrasjon og går til et medlem som har utmerket seg særskilt i kampen mot forsøpling.

Sagt om LOOP:
«Det første som slår meg er at de er kreative. De tenker annerledes, og synes det er spennende å prøve nye ting for å se om de fungerer.»

«De ansatte er engasjert i det de driver med, og det merkes i alt de gjør. De er blide og nysgjerrige. Men de har også en unik evne til å forstå de ulike aktørene sin rolle og hvordan man gjør det bedre sammen enn alene.»

Hold Norge Rents begrunnelse:
LOOP leker med nye ideer, men har en bunnsolid forståelse for et omfattende system. Kompasset deres peker jevnt i retning av forbedring, og de er en kjempeviktig bit i puslespillet av organisasjoner.

Hold Norge Rent har særlig lagt merke til Instagram-kampanjen #5forhvalen som tar rydding med inn i hverdagen. I år slo de seg også sammen med Tise og Jenny Skavlan for å lage snutter rettet mot festivalpublikum, småbarnsforeldre i permisjon og ungdom på 17. mai-feiring.

LOOP holder tempoet oppe, men tar seg tid til å rose de som plukker søppel på vei gjennom byen. Dette er et veldig hyggelig nærvær i sosiale medier.

Mer informasjon: LOOP

 

Glemt passord

Opprett aksjonFortsett uten bruker

om du allerede er registrert.

Endre passord