Nå åpner Refusjonsordningen 2019

30. august 2019Generelt

Også i år er det mulig å søke refusjon for utgifter knyttet til frivillig opprydding av eierløst marint avfall!

Foto: Hold Norge Rent

2. september åpner Refusjonsordningen 2019 for søknader fra alle som har hatt utgifter til transport og/eller behandling av avfall eller utgifter til transport av frivillige ryddere. Avfallet må være samlet inn på frivillig basis, og ryddeaksjonen(e) må være registrert i Ryddeportalen.

–  Vi håper så mange som mulig benytter seg av Refusjonsordningen, slik at de som frivillig rydder rundt om i landet, eller tar imot avfallet vederlagsfritt, ikke sitter igjen med store utgifter etter å ha gjort en god gjerning, sier prosjektleder Mari Mo Osterheider.

Mer informasjon om kriterier og søknadskjema finner du her: Refusjonsordningen.

Fristen for å sende inn søknad er 15. November

Lurer du på noe? Send oss en e-post til refusjon@holdnorgerent.no

Refusjonsordningen administreres av Hold Norge Rent og finansieres av Miljødirektoratet.