Ryddepakkenytt!

Hold Norge Rent har inngått samarbeid med Lunner Produkter AS (Lupro) for utsendelse av Ryddepakker. Bestillingskjemaet for ryddepakker er nå åpent for distributører!

Siden 2016 har Hold Norge Rent delt ut gratis sekker, hansker og informasjonsmateriell til frivillige ryddere som skal gjennomføre ryddeaksjoner og for innsamling av eget og andres avfall på tur. Les mer om ryddepakker her. Ordningen gjennomføres med støtte fra Miljødirektoratet.

Lupro holder til på Hadeland – en kort togtur fra Oslo, og er en tiltaksbedrift der hovedformålet er å skape grunnlag for mestring og utvikling. Bedriften har som formål å bidra til at flere mennesker kan delta i arbeidslivet og Hold Norge Rent er stolte av å benytte Lupros tjenester og ta del i dette viktige samfunnsansvaret.

Tidligere denne uken besøkte Hold Norge Rents medarbeidere, Mari Mo Osterheider og Fanny Pindsle, Lupro sine lokaler på Hadeland.

– Vi er svært fornøyde med at vi har funnet et profesjonelt firma til å sende ut Ryddepakker. Lupro gjør hele jobben for oss – lagrer ryddeutstyret, pakker bestillingene og sender ut til distributører. De er utrolig flinke!  Sier Fanny Pindsle, ansvarlig for Ryddepakker i Hold Norge Rent.

Lupro huser et av landets siste bokbinderier. Her vist frem av Tone Grina Holmen.

I tillegg til disse tjenestene leverer Lupro også profilering, catering og café, manuell produksjon, transport, sikkerhetsmakulering, vaskeri og renseri m.m. Mer informasjon om bedriften finnes på Lupro sine nettsider.

Distributører av Ryddepakker

Ryddepakker er viktig i arbeidet med strand- og innlandsrydding i Norge og vi vet at både frivillige og avfallsselskap setter stor pris på denne tjenesten. Muligheten for å få gratis ryddeutsyr er med på å muliggjøre at engasjementet for strandrydding opprettholdes.

Tidligere sendte Hold Norge Rent ut ryddepakker til privatpersoner, men nå opererer vi med et nettverk av distributører som deler ut ryddeutstyr til lokale ryddere. Nettverket teller i skrivende stund over 260 distributører og hentepunktene vises i Ryddeportalen.

Bilde fra Ryddeportalen med et fremhevet hentepunkt.

Bor du på en plass med lang reisevei til nærmeste distributør? Ta kontakt med ansvarlig for ryddepakker Fanny Pindsle, fanny.pindsle@holdnorgerent.no

Vi er stadig på utkikk etter nye distributører og oppfordrer særlig avfallsselskap, friluftsråd og kommuner til å registrere seg som distributør av ryddeutstyr, men hvem som helst kan dele ut.

Ønsker dere å bli distributør, les mer om hva det vil si å være distributør av ryddepakker her.

En del av folkebevegelsen

Fra og med mandag 3. juni åpnes bestillingskjemaet for ryddepakker, og vi oppfordrer til å bestille inn ryddeutstyr for sommer- og høstsesongen allerede nå.

– Det har vært enorm pågang, og vi gikk tom for ryddeutstyr før Strandryddeuka. Heldigvis har vi fått inn hansker, sekker og poser som nå er klart til utsendelse, meddeler Pindsle.

I ukene 28, 29 og 30 vil skjemaet for bestilling av ryddeutstyr være stengt grunnet ferie.

Utsendelse av ryddeutstyr til neste års ryddesesong og Strandryddeuka 2020 skjer fra oktober og pågår frem til april neste år.

– Distributører som ønsker ryddeutstyr til Hold høsten ren eller Strandryddeuka 2020 bes være tidlig ute, vi ønsker ikke å havne i den situasjonen der vi går tomme for ryddeutstyr, avslutter Pindsle.

Strandryddeuka mobiliserer rekordmange frivillige og har blitt en folkebevegelse. Som distributører av ryddeutstyr bidrar man til å drive folkebevegelsen videre.

Hold høsten ren arrangeres fra 16. – 22. september, og sammenfaller med den internasjonale strandryddedagen 21. september.

Glemt passord

Opprett aksjonFortsett uten bruker

om du allerede er registrert.

Endre passord