Endelig full oversikt for avfallsselskapene

Nå får offentlige avfallsselskap i Norge oversikt over alle ryddeaksjoner opprettet i sitt område.

Foto: Bo Eide

En ryddeaksjon er ikke over før avfallet er håndtert, og det er derfor helt avgjørende at avfallsselskapenes behov i tilknytting til frivillig opprydding møtes.

Hold Norge Rent har derfor utviklet en digital løsning for avfallsbransjen i Ryddeportalen, og denne kan vi nå endelig lansere.

– Dette er en etterlengtet løsning som særlig de mest dedikerte avfallsselskapene har etterspurt lenge. Det er derfor en stor glede å kunne levere selv om dette kun er starten, sier fagleder Mari Mo Osterheider.

Dette er den nye løsningen for avfallsselskaper:
Alle offentlige avfallsselskaper i Norge får oversikt over alle ryddeaksjoner opprettet i sitt område på en egen side. Oversikten viser de viktigste opplysningene om aksjonene i området, inkludert full kontaktinformasjon og aksjonskode.

Ryddeportalen har i den anledning fått en egen innloggingsknapp merket Avfallsselskaper, som gir tilgang til oversikten. Tilgangen er knyttet til avfallsselskapenes bruker i sortere.no.

Her er lenke til oversikten: Min side avfallsselskap

Alle kommuner og IKSer har egne brukere i databasen til sortere.no, og spørsmål om hvem som er brukere og andre relaterte spørsmål, sendes til post@sortere.no.

– De første reaksjonene på løsningen har vært veldig positive, og vi håper dette vil gjøre det enklere for avfallsselskapenes å bidra til arbeidet mot forsøpling, sier Osterheider.

Glemt passord

Opprett aksjonFortsett uten bruker

om du allerede er registrert.

Endre passord