Ragn-Sells er årets medlem i Hold Norge Rent

15. november 2018Hold Norge Rent

Lenge før nasjonal mediedekning var Ragn-Sells på plass for å ta kampen mot marin forsøpling.

– I havet av nytt engasjement har Ragn-Sells gjort noe så verdifullt som å fortsette som før, sier Kine Martinussen i Hold Norge Rent.

Ragn-Sells har bidratt til Strandryddedagen siden oppstarten, og har bygget opp erfaringer over flere år. De stiller sine gjenvinningsstasjoner til rådighet og frivillige kan alltid levere avfall gratis. Da de merket økt pågang allerede i fjor, brettet de opp ermene og skalerte deretter.

– Vi setter stor pris på denne utmerkelsen. Primus motor har vært vår tidligere direktør for HMSK/samfunnsansvar Cecilie Lind. I tillegg har vi noen lokale og kraftfulle ildsjeler i Margret Einarsdottir fra Haugesund, Christine Molvik fra Bergen og Anita Elsrud Lauvli fra Moss. Det er mange flere som burde nevnes, men disse har et ekstra brennende engasjement, sier Bente Åsen Sørum, direktør for marked og kommunikasjon i Ragn-Sells.

– Engasjement smitter! Ragn-Sells er med på å gjøre opprydding morsomt og problemfritt. Det har vært uvurderlig for oss å ha en slik støttespiller på laget, avslutter Kine.

___

Hvert utmerker Hold Norge Rent et av medlemmene for innsatsen for et renere miljø. Tidligere år har prisen gått til blant annet Norges Dykkeforbund for rydding under vann, og til Novasol for å legge rette for opprydding i alle sine ferieboliger i Europa. 

Glemt passord

Opprett aksjonFortsett uten bruker

om du allerede er registrert.

Endre passord