Tusen takk til Malin Jacob

Fredag 21. september er Malin Jacobs siste arbeidsdag hos Hold Norge Rent, og vi takker henne for en fantastisk innsats.

Foto: Andreas Winter

Malin Jacob har vært ansatt hos Hold Norge Rent i litt over tre år, og tiden har kommet for nye utfordringer. Tidligere i år fikk hun tilbud om en stilling hos SALT Lofoten, og nå flytter hun nordover.

Malin er svært dyktig og har gjort en fenomenal jobb for Hold Norge Rent, for Norges frivillige ryddere og for kampen mot marin forsøpling både her i Norge, i Norden og internasjonalt.

– Vi kommer til å savne Malin som kollega. Hun er meget kunnskapsrik og faglig dyktig, og hun har et smittende engasjement og et enormt pågangsmot, sier daglig leder Lise Gulbransen.

Som fag- og prosjektleder for hav og internasjonalt samarbeid, har Malin også gjort en jobb for hele miljøet som arbeider mot marin forsøpling i Norge. Hun har blant annet vært leder for SAM (Samarbeidsarenaen for aktører som arbeider mot marin forsøpling i Norge) som hun har bygget opp fra ide til suksess.

Under årets siste SAM-samling på Folk i Oslo, ble Malin derfor naturlig nok takket for innsatsen.

 

Bilde: Under årets siste SAM-samling ble Malin Jacob (venstre) takket for innsatsen som leder for samarbeidsarenaen. Foto: Kine Martinussen

 

Malin har lenge ønsket å flytte nordover, og nå blir denne drømmen virkelighet. Vi ønsker henne derfor alt godt og takker for tiden sammen.

Lykke til, Malin!

 

Glemt passord

Opprett aksjonFortsett uten bruker

om du allerede er registrert.

Endre passord