Earlybird-tilbud på Hold Norge Rent-konferansen

Hold Norge Rent-konferansen 2017 finner sted i Stavanger 7. - 8. februar, og frem til 1. desember er det rabatt på deltakeravgiften.

Bilde: Vidar Helgesen under FNs miljøforsamling i Nairobi 23. – 27. mai 2016
Foto: Klima- og miljødepartementet

 

KLIKK HER FOR PÅMELDING

I samarbeid med Ragn-Sells og Ryfylke Friluftsråd inviterer Hold Norge Rent til vår årlige konferanse om marin forsøpling 7. – 8. februar 2017. Konferansen finner sted i Sola kommune utenfor Stavanger på Clarion Hotel Air.

Tema for årets konferanse er løsninger. På programmet står blant andre klima- og miljøminister Vidar Helgesen og professor Martin Charter som er direktør for Centre for Sustainable Design ved University for Creative Arts i Storbritannia.

Tirsdag 7. februar er satt av til fagturer mens selve konferansen finner sted onsdag 8. februar. På tirsdagen kan deltakerne velge mellom bedriftsbesøk til IVAR eller en dykkeaksjon med utforsking av livet under havoverflaten ved hjelp av undervannsdroner.

Komplett program offentliggjøres i løpet av desember.

Earlybird-tilbud

I år tilbyr Hold Norge Rent rabatt på deltakeravgiften til alle som melder seg på før 1. desember. NB! Påmelding er bindende, og ved avbestilling etter 15. januar må deltakeravgiften betales i sin helhet.

KLIKK HER FOR PÅMELDING

Standplass

I år tilbyr vi også standplass for aktører som ønsker å benytte Hold Norge Rent-konferansen som en arena for informasjon og markedsføring. Prisene er som følger:

Privat/offentlig sektor: kr. 800,-
Frivillige/ideelle organisasjoner: kr. 600,-

Ønsker du standplass? Ta kontakt på e-post: malin.jacob@avfallnorge.no

Mdir_logo_sekundaer_pos_RGB

Hold Norge Rent-konferansen 2017 er støttet av Miljødirektoratet.

 

Glemt passord

om du allerede er registrert.

Endre passord