Bli med på Strandryddedagen 2016!

26. april 2016Strandrydding

Strandryddedagen er Norges største kollektive ryddedugnad. Bli med!

Vi rydder Norge!

I 2016 finner Strandryddedagen sted lørdag 7. mai, og Hold Norge Rent oppfordrer familier, vennegjenger, nabolag, bedrifter, lag, foreninger og organisasjoner til å delta i denne landsomfattende miljødugnaden. Vi rydder Norge!

Rydd en strand

Det er enkelt å delta på strandrydding. Det som trengs er noen å rydde sammen med, hansker og avfallssekker, samt en plan for håndtering av avfallet. Alle som ønsker å delta, kan melde på ryddeaksjonen her: Rydd en strand

NB! Hvis lørdag 7. mai ikke passer, står man selvsagt fritt til å velge en annen dag. Dessuten er ryddesesongen lang, og vi håper mange har muligheten til å arrangere flere ryddeaksjoner i løpet av denne våren, sommeren og høsten.

Kongelig Norsk Båtforbund

Filmen er laget i forbindelse med Kongelig Norsk Båtforbunds nasjonale ryddeaksjon som finner sted langs hele norskekysten lørdag 30. april. Vi takker for samarbeidet. Takk også til Statens naturoppsyn, Oslofjordens Friluftsråd, Skjærgårdstjenesten og Marinreparatørene.

Dette er en film av VB Media, og prosjektet er støttet av Sparebankstiftelsen DNB.

Glemt passord

Opprett aksjonFortsett uten bruker

om du allerede er registrert.

Endre passord