Velkommen til Hold Norge Rent-konferansen 2016!

Vi inviterer til Hold Norge Rent-konferansen 2016. Hold av dagen 2. februar!

Hold Norge Rent-konferansen 2016 skal samle aktørene i Norge som arbeider med marin forsøpling for faglige og politiske oppdateringer og for å diskutere aktuelle tiltak i Norge i en europeisk og global sammenheng. På konferansen skal vi dele erfaringer og kunnskap, samt inspirere og engasjere til videre arbeid.

Ny forskning fra Universitetet i Georgia viser at det årlig havner 8 millioner tonn plast i verdenshavene våre, og vi er stolte av at forskeren bak disse tallene, Dr. Jenna Jambeck, har takket ja til å delta på Hold Norge Rent-konferansen. Vi er også stolte av at statssekretær, Lars Andreas Lunde kommer for å åpne konferansen.

Bekreftede innledere:
Dr. Jenna Jambeck, University of Georgia
Lars Andreas Lunde, statssekretær
Nina Jensen, WWF
Kjersti E. T. Busch, SALT Lofoten
KonTiki II
Lise Gulbransen, Hold Norge Rent
Knut Monssen, Mjøsrensken
Christine Spiten, eXXpedition og BluEye Robotics

Tema som vil bli belyst under konferansen er Fishing for Litter, mikroplast, ny forskning om kilder til og løsning på problemet med marin forsøpling, nye innovative måter å rydde marint avfall på, nasjonale og internasjonale ryddeprosjekter og mye mer.

Meld deg på!
Hold av dagen 2. februar 2016. Konferansen arrangeres på Litteraturhuset, i Wergeland-salen. Vi starter med registrering og kaffe fra klokken 08.30. Konferansen starter klokken 09.00. Etter konferansen inviterer vi til middag på MESH.

Påmeldingen er nå stengt.

Priser:
Ordinær deltakeravgift: 2100,-
Hovedmedlemmer i Hold Norge Rent: 1800,-
Frivillige organisasjoner som ikke er medlemmer: 1800,-
Student: 1600,- (NB! Gis kun mot gyldig studentbevis.)
Hold Norge Rents NGO-medlemmer: 800,- (NB! Maksimum to deltakere pr. organisasjon)
Middag: 550,- (valgfritt)

Påmelding er bindende.
Avbestillinger etter 27. januar belastes med kr. 1 600. Avbestillinger etter 31. januar belastes med kr. 2 100.

Målgruppen for konferansen er miljømyndigheter, politikere, forskere, kommuner/fylkeskommuner, avfallsbransjen, næringsliv, fiskeri/havbruk, frivillige organisasjoner og andre som arbeider med eller har tilknytning til tema forsøpling av stender, kystlinje og havbunn.

Praktisk: Overnatting booker deltagerne selv. Vi har avtale med Comfort Hotel Grand Central i Østbanehallen for deltakere som ønsker overnatting. Oppgi bookingkode: 1123GR001413.

Glemt passord

Opprett aksjonFortsett uten bruker

om du allerede er registrert.

Endre passord