Godt nyttår fra Hold Norge Rent!

30. desember 2015Generelt

2015 har vært et spennende år for Hold Norge Rent. Vi har nå gjennomført overgangen fra kampanje til ideell medlemsorganisasjon og fått på plass en egen administrasjon, og det er mange som må takkes ved denne korsveien.

En stor takk til LOOP
LOOPs oppdrag som vertskap for HNRs sekretariat avsluttes ved årsskiftet, og Hold Norge Rent takker for imponerende innsats og resultater.

Takk til våre medlemmer
Pr. dags dato har Hold Norge Rent 34 medlemmer, og vi retter en stor takk til medlemmene for engasjementet og støtten. Medlemskap er et verdifullt og viktig bidrag til HNR og arbeidet for et søppelfritt Norge.

Vi takker også medlemmene av Hold Norge Rents styre for en sentral og viktig innsats i arbeidet med omorganiseringen av HNR.

Takk til våre samarbeidspartnere
Tusen takk til våre seks samarbeidspartnere: Avfall Norge, Grønt Punkt, Syklus, Skagerak Energi, Ragn-Sells og Infinitum. Bidragene fra våre samarbeidspartnere er avgjørende for at vi skal lykkes.

Vi takker også Klima- og miljødepartementet og Miljødirektoratet for samarbeidet i 2015.

Tusen takk til våre frivillige ryddere
Strandryddedagen er Norges største ryddedugnad og Hold Norge Rents viktigste bidrag til kampen mot marin forsøpling, og det er våre frivillige ryddere som sørger for at Strandryddedagen blir en suksess. Over 19 000 bidro i 2015, og disse representerer et enestående bidrag til arbeidet for et søppelfritt Norge.

Les mer om Strandryddedagen 2015 her. 

Gullklypa 2015 og HNR-konferansen 2016
Vi benytter anledningen til å minne om HNR-konferansen 2016 som finner sted 2. februar, samt at nominasjonsprosessen for Gullklypa 2015 er i gang. Linker til mer informasjon:

Hvem fortjener Gullklypa 2015?

Påmelding til HNR-konferansen 2016

Bli medlem i 2016
Vil din arbeidsplass, bedrift, organisasjon eller forening støtte vårt arbeid? Bli medlem i 2016! Les mer om medlemskap her.

Administrasjonen i 2016
Administrasjonen er nå samlokalisert med Avfall Norge i Øvre Vollgate 6 i Oslo, og fra 1. januar består denne av Malin Jacob og Lise Gulbransen. Lise Gulbransen er daglig leder, og Malin Jacob skal jobbe deltid som prosjektleder med ansvaret for bl.a. HNR-konferansen 2016 og Strandryddedagen 2016.

Vi ønsker dere et riktig godt nytt år!

Glemt passord

om du allerede er registrert.

Endre passord