Velkommen til frokostmøte om marin forsøpling 10. november

15. oktober 2015Generelt

Hva vil statsbudsjettet ha å si for arbeidet med marin forsøpling i 2016? Hvordan kan vi kartlegge og rydde søppel under vann ved hjelp av undervannsdroner?

Hold Norge Rent skal etablere en samarbeidsarena for aktører som arbeider med marin forsøpling og inviterer derfor til frokostmøte 10. november. Vi serverer frokost fra kl. 08.00. Møtet varer til 09.45. Tema for møtet vil være statsbudsjettet 2016, og utvikling av ny teknologi for kartlegging og opprydding av søppel under vann.

Statsbudsjettet og marin forsøpling
Til møtet kommer representanter fra Arbeiderpartiet og Høyre for å legge frem sine refleksjoner rundt hva statsbudsjettet vil ha å si for arbeidet med marin forsøpling.

Opprydding av søppel under vann

I tillegg kommer Frikk Herding Solberg i TrashTag Project som i år fikk tildelt 260.000 kroner av Miljødirektoratet til å utvikle ny teknologi på hvordan man kan bruke undervannsdroner, såkalte ROV-er, til kartlegging og opprydding av søppel under vann. Les mer om prosjektet her.

Samarbeidsarena for aktører som jobber med marin forsøpling

Til slutt inviterer vi til en diskusjon om etableringen av en samarbeidsarena for miljøene i Norge som jobber med marin forsøpling, og om hvilke forventninger de ulike aktørene har til Hold Norge Rent som koordinator for dette. Bolken blir ledet av Lise Gulbransen, ny daglig leder i Hold Norge Rent.

Frokostmøtet er nå fulltegnet. 
 
Velkommen!

 

Praktisk informasjon
Sted: Karenlyst allé 9A, 6.etg. Møterom A hos Grønt Punkt Norge
Dato: 10. november
Tidspunkt: 08.00 – 09.45
Møtet er gratis!

 

Glemt passord

om du allerede er registrert.

Endre passord