Vikarierende prosjektleder i Hold Norge Rent

11. august 2015Hold Norge Rent

Malin Jacob vil frem til nyttår jobbe som vikarierende prosjektleder for Hold Norge Rent.

Fra og med august 2015 vil Malin Jacob være vikarierende prosjektleder for Hold Norge Rent. Hennes viktigste arbeidsoppgaver vil være å ferdigstille allerede påbegynte prosjekter og følge opp strandryddere. I tillegg vil hun samarbeide tett med den nyansatte daglige lederen om organisasjonsbygging. Malins mål er å styrke strandryddemiljøet i Norge.

Malin har bakgrunn fra miljøbevegelsen og studert statsvitenskap ved Universitetet i Oslo. Mellom 2008 og 2010 satt hun i sentralstyret til Natur og Ungdom, hvor hun var nestleder i 2009. Hun er ekspedisjonsseiler, og krysset Atlanterhavet i seilbåt i 2014 for å forske på marin forsøpling. I sommer har hun seilet langs kysten av Norge for å gjøre det samme. Malin er også en av grunnleggerne av nettsiden Grønne Jenter. Før hun startet i HNR har hun jobbet innenfor friluftsliv og som friluftlivsskribent i UTEmagasinet.

LOOP og Avfall Norge ønsker Malin Jacob velkommen på laget!
Ta kontakt med henne på: malin@loop.no

 

Hold Norge Rent er en uavhengig forening som jobber for å engasjere frivillige til opprydning av søppel og farlig avfall, og for å forebygge forsøpling i norsk natur. Kampanjen Hold Norge rent ble i 2004 initiert av Norsk Renholdsverks Forening, nå Avfall Norge. I 2011 ble Strandryddedagen innført i Norge, med støtte fra Klima- og Miljødepartementet. Strandryddedagen har vært en stor suksess og har satt marin forsøpling på dagsorden. Antall frivillige ryddere har økt fra 2 000 det første året til nesten 20 000 i 2015.

LOOP Stiftelsen for kildesortering og gjenvinning har hatt administrasjonen og kampanjeledelsen for Hold Norge Rent siden oppstart, og vil fortsette med dette vervet ut 2015.

 

Foto: Andreas Winter

 

Glemt passord

om du allerede er registrert.

Endre passord