Ny daglig leder i Hold Norge Rent

3. juli 2015Hold Norge Rent
Lise Gulbransen

Hold Norge Rent ble i november 2014 stiftet som en ny og uavhengig forening, og Lise Gulbransen er nå ansatt som foreningens første daglige leder. Gulbransen vil starte arbeidet i Hold Norge Rent fra 1. september. Hennes viktigste oppgaver vil bli å bygge organisasjonen Hold Norge Rent, samt planlegge og gjennomføre prosjekter og kampanjeaktiviteter. Gulbransen har utdannelse innen prosjektledelse, statsvitenskap og historie. Hun har arbeidserfaring blant annet som leder av innsamlingsaksjonen Lions Røde Fjær, markedssjef i Oslo Jazzfestival, daglig leder for Grønt Inspirasjonssenter og fra ulike verv i Amnesty Internasjonal Norge.

Hold Norge Rent er en uavhengig forening som jobber for å engasjere frivillige til opprydning av søppel og farlig avfall, og for å forebygge forsøpling i norsk natur. Kampanjen Hold Norge rent ble i 2004 initiert av Norsk Renholdsverks Forening, nå Avfall Norge. I 2011 ble Strandryddedagen innført i Norge, med støtte fra Klima- og Miljødepartementet. Strandryddedagen har vært en stor suksess og har satt marin forsøpling på dagsorden. Antall frivillige ryddere har økt fra 2 000 det første året til nesten 20 000 i 2015.

LOOP Stiftelsen for kildesortering og gjenvinning har hatt administrasjonen og kampanjeledelsen for Hold Norge Rent siden oppstart, og vil fortsette med dette vervet ut 2015. LOOP og Avfall Norge ønsker Lise Gulbransen velkommen på laget fra september!

Glemt passord

om du allerede er registrert.

Endre passord