Bli med i kartlegging av aktører som jobber med marin forsøpling

Vi er etter hver mange som på en eller annen måte arbeider med innsamling av søppel og marin forsøpling i Norge. De siste årene er det vokst frem mange aktører, forskningsprosjekter, organisasjoner, kunstprosjekter, informasjonstjenester og tiltak på tema marin forsøpling i Norge. Prosjektene strekker seg fra små lokale ryddeaksjoner til forskningsprosjekter om mikroplast i vannmassene, store nettverk av organisasjoner som rydder strender, kommuner og avfallselskaper, surfere, dykkere, idrettslag, private firmaer, blogger, kunstutstillinger, studentgrupper o.l. Vi ser derfor et behov for å utarbeide en kontaktliste mellom aktørene som arbeider med marin forsøpling i Norge i dag og deres prosjekter og aktiviteter.

Formålet er å utarbeide  en  en samlet, systematisk oversikt over aktørene som arbeider med marin forsøpling og gi en beskrivelse av prosjektene og aktivitetene deres i Norge og gjøre denne offentlig tilgjengelig slik at aktørene lettere kan samordne sine aktiviteter og komme i kontakt med hverandre.
Har du og din bedrift/prosjekt/organisasjon/ryddegruppe lyst til å være med i nettverket, er alt du trenger å gjøre å fylle inn dette SKJEMA.
Det eneste du forplikter deg til ved å fylle inn dette skjemaet er å være oppført i oversikten slik at andre aktører kan se hvilken jobb dere gjør på marin forsøpling. Vi kommer selvsagt ikke til å bruke kontaktinformasjon til informasjonutsendelser eller reklame. Målet er å lage en oversikt over aktuelle prosjekter, vise disse frem og gjøre det mulig for aktørene å komme i kontakt med hverandre.
Jo flere som deltar i nettverket, jo mer nyttig blir det.
Vi i Hold Norge rent utfører dette oppdrag på vegne av Klima- og Miljødepartementet
Vi vil gjerne ha deg med i oversikten, håper du tar deg tid til å fylle ut skjema.( tar 2 min)
Frist fredag 27/6

Glemt passord

om du allerede er registrert.

Endre passord