Ny kampanjeleder for Strandryddedagen

15. mars 2013Hold Norge Rent

Mali Skogen er tilsatt som ny kampanjeleder for Strandryddedagen.
– Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet, sier hun.

Mali Skogen er tilsatt som ny kampanjeleder for Strandryddedagen.
– Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet!

Mali Skogen

Mali Skogen er utdannet marinbiolog og har bred erfaring innen organisasjonslivet. Hun har jobbet i WWF, og vært prosjektleder for Det virkelige gode liv. Da Hold Norge rent ringte og tilbød henne kampanjelederen jobben, var hun ikke i tvil.

– Marin forsøpling er et økende problem som alle kan være med å løse. Hold Norge rent er en fantastisk kanal for å få dette gjort. Jeg gleder meg til å møte alle de frivillige som deltar og håper vi kan bli mange flere i år, sier en engasjert kampanjeleder.

Strandryddedagen 2013

– Målet for Strandryddedagen 2013 er å doble! Vi skal ha 100 tonn, 400 aksjoner og 250 000 meter strandlinje ryddet, sier Mali Skogen.

Mali kan kontaktes på +47 918 35 999 eller mali@loop.no

Glemt passord

om du allerede er registrert.

Endre passord