HNR-konferansen

I samarbeid med Ragn-Sells og Ryfylke Friluftsråd inviterer Hold Norge Rent til vår årlige konferanse om marin forsøpling 7. – 8. februar 2017. Konferansen finner sted i Sola kommune utenfor Stavanger, og hovedtema er løsninger.

Hold Norge Rent-konferansen er Norges viktigste møteplass for arbeidet mot marin forsøpling.

Fagturer og festmiddag

Tirsdag 7. februar er satt av til fagturer. Velg mellom bedriftsbesøk til IVAR eller en dykkeaksjon med utforsking av livet under havoverflaten ved hjelp av undervannsdroner. Utfluktene starter klokken 12.00 og varer til 17.00.

Kvelden 7. februar tilbringes 10 etasjer over bakken med middag og underholdning fra komiker Per Inge Torkelsen. I tillegg kan vi by på en fantastisk utsikt over Solastranden. Festmiddagen starter klokken 19.00.

Hovedkonferansen

Onsdag 8. februar arrangeres hovedkonferansen. I løpet av dagen skal vi se på de internasjonale løsningene, marin forsøpling i den sirkulære økonomien og de lokale løsningene, samt få inspirasjon til å drive godt kampanjearbeid. Forfatter og musiker Tore Renberg vil lede oss gjennom dagen, og på programmet står blant andre:

  • Ordfører i Stavanger Christine Sagen Helgø
  • Klima- og miljøminister Vidar Helgesen
  • Martin Dorey, grunnlegger av #2minutebeachclean
  • Martin Charter, direktør for Centre for Sustainable Design ved University for Creative Arts
  • Thomas Mørch, sjef forretningsutvikling i Norsk Gjenvinning

SE KOMPLETT PROGRAM HER.

MELD DEG PÅ HER.

Konferansen gjennomføres med støtte fra Miljødirektoratet og Rogaland fylkeskommune.

Earlybird-tilbud

I år tilbyr Hold Norge Rent rabatt på deltakeravgiften til alle som melder seg på før 1. desember. NB! Påmelding er bindende, og ved avbestilling etter 15. januar må deltakeravgiften betales i sin helhet.

KLIKK HER FOR PÅMELDING

Utstilling

HNR-konferansen 2017 tilbyr standplass for aktører som ønsker å benytte konferansen som en arena for informasjon og markedsføring. Prisene er som følger:

Privat/offentlig sektor: kr. 800,-
Frivillige/ideelle organisasjoner: kr. 600,-

Ønsker du standplass? Ta kontakt på e-post: malin.jacob@avfallnorge.no

Hold Norge Rent-konferansen 2017 er støttet av Miljødirektoratet, Rogaland fylkeskommune, Ragn-Sells og Ryfylke Friluftsråd.

ryfylke_logo

ragn sells

Mdir_logo_sekundaer_pos_RGB

rogfk_liggende_rgb_


Glemt passord

Registrer deg

om du allerede er registrert.


Endre passord